Læs historien om, hvordan Teksthåndværk hjælper Garna
med tekst og storytelling til nyhedsbreve, annoncering og meget mere

Birgitte fortæller ...

”Du skal vælge Teksthåndværk, hvis du vil have en effektiv tekstskribent, som er hurtig til at fange essensen, uden at du skal give ret meget. Ofte taler jeg bare ganske kort med Kirsten, og så omsætter hun det. Jeg kan jo tydeligt genkende det, jeg har sagt eller tænkt, og så giver det bare altid noget god energi, når Kirsten kommer ind og får tryllet noget lækkert frem til vores website, annoncer og nyhedsbreve, som vi kan sende af sted.”

Hvorfor har I brug for hjælp fra Teksthåndværk?

“Når man skriver en tekst til sine kunder, har man kun ét forsøg til at fange deres opmærksomhed. Jeg plejer at sige, at der er grund til, at politikere har taleskrivere. En ting er de små grammatikfejl, jeg laver, når jeg skriver og som jeg godt selv er klar over, men jeg bruger også for lang tid på det. Jeg er blevet bedre, men jeg kan jo se, at Kirsten skriver nogle bedre tekster, som vores kunder kan relatere til og spejle sig i. Fx i vores nyhedsbreve og annoncering kan vi se, at Kirstens tekster performer bedre, end hvis vi selv havde skrevet dem.”

Hvad karakteriserer teksterne fra Teksthåndværk?

“Kirsten har kendt os fra starten og har været med til at udvikle Garnas kommunikation fra begyndelsen, og hun kender os derfor rigtig godt. Det særlige ved de tekster, vi får fra Teksthåndværk, er, at de med en hyggelig storytelling er med til at skabe stemning omkring vores brand og vores produkter.”

Hvilken betydning har det for Garna, og hvad gør det for forretningen?

“Jeg er stor tilhænger af, at man køber eksperter ind, hvor man skal bruge eksperter. I stedet for at bruge en halv dag på at formulere noget, så bruger jeg Kirsten, som kan gøre det langt, langt hurtigere. Jeg sparer tid og energi, som jeg i stedet kan bruge på at sælge noget og udvikle. Kirsten har desuden inddraget dygtige eksperter fra sit netværk, nemlig Facebookspecialisten, Kasper Hamann fra Hundebøl Hamann ApS – og vores samarbejde involverer i dag også annoncering på Facebook. Sammen kan de to lynhurtigt levere noget, vi kan se effekten og resultatet af. Kasper står for alt det tekniske og maskineriet bag kampagne- og annonceopsætningen, og Kirsten leverer teksterne. Det samarbejde er med til at flytte forretningen, og vi kan se, at kampagnerne skaber øget salg, og kundernes kendskab til Garna styrkes.”

Teksthåndværk fortæller …

Garna er en familiedrevet virksomhed med webshop og fysiske butikker, der importerer og sælger eget kvalitetsgarn af 100% naturlige fibre til slow fashionistaens rolige strikkestunder. Hos Garna bliver du en del af familien, når de to søstre, Birgitte og Annette og Birgittes datter, Sabrina, inviterer kunderne indenfor i deres verden af garn, strikdesign og oplevelser i naturen rundt omkring på Ærø.

Behov: Garna ønskede hjælp til at få formuleret kernefortællingen ved opstart af Garnas webshop og derefter løbende at få skrevet tekster til hjemmesiden, flyers, annoncer, nyhedsbreve og blog.

Løsning: Samarbejdet indebærer strategi og sparring omkring kommunikation samt driftsrelaterede opgaver som fx opdatering af hjemmeside og opsætning af nyhedsbreve i Mailchimp. Da Garna blev etableret hjalp Teksthåndværk med at få formuleret kernefortællingen om brandet Garna og med at få sat en retning for kommunikationen.

Mere end “bare” tekst:
Senest har samarbejdet udviklet sig til også at involvere annoncering på Facebook. Jeg har derfor sat en dygtig og supernørdet Facebookekspert, Kasper Hamann fra Hundebøl Hamann ApS på opgaven. Og sammen sørger vi for, at kendskabet til Garna og omsætningen øges med de bedste tekster til den mest målrettede annoncering på sociale medier.

Kontakt Teksthåndværk

E-mail: kirsten@teksthaandvaerk.dk
CVR: 40450025

© 2024 Alle rettigheder forbeholdes Teksthåndværk