Hvorfor vælge Teksthåndværk?

Du skal vælge Teksthåndværk som din samarbejdspartner, hvis du ønsker:

  • Et værdiskabende samarbejde med en tekstforfatter, der er oprigtigt nysgerrig og interesseret i hjælpe dig og din virksomhed med tekst og kommunikation.
  • Mulighed for at få sparring på din kommunikationsindsats og få skabt en rød tråd i alt, hvad du foretager dig på forskellige digitale platforme.
  • Gode tekster skrevet af en professionel tekstforfatter og nye øjne på de dele af din kommunikation, som du ønsker assistance til.
  • Et fleksibelt samarbejde samt mulighed for skræddersyede pakkeløsninger og forløb – måske har du enkeltopgaver, som du har behov for at få løst, eller også har du løbende opgaver, som du ønsker assistance til.

Hvad kan jeg hjælpe med?

Sociale medier

Jeg forsyner dig med fængende tekst til opslag på Facebook, Instagram og LinkedIn. Tekst der engagerer og rammer din målgruppe.

Nyhedsbreve

Jeg skriver nyhedsbreve og sætter det lækkert op, så du kan få dine nyheder ud direkte til din målgruppes indbakke. Med nyhedsbreve kan du lave kampagner, booste dit salg eller skabe opmærksomhed omkring events og dine budskaber.

Blogindlæg

Med inspirerende og oplysende blogindlæg får du fortalt om dine nyheder og de emner, der optager dig. Det tilfører personlighed og troværdighed til dit brand. Samtidigt giver et blogindlæg mulighed for at skabe mere trafik til din hjemmeside.

Profiltekster og salgstekster

En god profiltekst – din kernefortælling – indkapsler essensen af dit brand og sætter et aftryk hos modtageren, så du bliver husket. Med troværdige og letforståelige salgs- og produkttekster kan du skabe et behov hos din kunde, som leder til salg af dine varer og ydelser.

Tryksager

Brug brochurer, flyers, postkort og plakater i din markedsføring, når du ønsker at sætte et fysisk aftryk i vores digitale verden. Jeg samarbejder med dygtige grafikere, og sammen skræddersyer vi lækre tryksager til dig.

Hvem er Teksthåndværk?

Teksthåndværk kom til verden i foråret 2019. Teksthåndværk er essensen af det jeg står for og det, der driver mig: kreativitet, handlekraft og skabertrang.

Jeg er uddannet inden for sprog og formidling med en kandidat i Nordisk sprog og litteratur og Musikvidenskab. I dag lever jeg af at oversætte bøger og skrive tekster til virksomheder, så de skaber troværdighed og tillid hos målgruppen.

Jeg har erfaring med konceptudvikling og branding, og jeg tænker derfor altid mine tekster ind i din virksomheds overordnede strategi. Uanset om du er en ny eller etableret virksomhed, er det godt at få nye øjne på din kommunikation og fortælling om dit brand.

Kontakt Teksthåndværk

E-mail: kirsten@teksthaandvaerk.dk
CVR: 40450025

© 2024 Alle rettigheder forbeholdes Teksthåndværk